Det närmar sig...

Den 28:e juni startar Obos Damallsvenskan igen för KDFF! Försäsongen gick ju bra, träningsmatcher och Svenska Cupen - matcher kryssades av i kalendern tills det plötsligt tog stopp. Suddgummit gick varmt över kalendersidorna, premiärer, matcher, landslagsmatcher och finaler degraderades till ett litet fnas som åkte ner i papperskorgen. 
 
Under tiden som tiden gick så att säga så hann det ändå hända en hel del i Obos Damallsvenskan. Spelare blev gravida, spelare slutade spela på grund av skador, andra kom tillbaka från skador och andra blev skadade, det kom till nya spelare och det pratades om psykisk ohälsa och i Kristianstad blev det en hel del balkonggympa med det äldre gardet i staden. 
 
Nu får det snart spelas fotboll igen, om än utan publik på plats, och spelschemat har lottats om. KDFF kör tufft från början och möter Göteborg borta i premiären. Se matchen på https://www.sportbladetplay.se/ som visar alla matcher för en vad jag nog allt skulle kalla för en mindre summa pengar. 
 
Sedan är det dags att riva av två derby på raken med Rosengård hemma och Vittsjö borta. Match efter match kommer, förhoppningsvis, att spelas fram till mitten av november vilket känns oerhört avlägset just nu.