Kristianstad - Rosengård

Till helgen stundar de sista matcherna av årets OBOS Damallsvenska. Kristianstad tar emot Rosengård i vad som hade potential att bli en spännande avslutning på säsongen. Hemmamatch, derby och en medalj till Kristianstad 2018 gav stora förhoppningar om att den avslutande matchen skulle bli en grymt spännande avslutning på säsongen. 
 
Men fter 21 spelade omgångar så har Rosengård spelat till sig guldet medan Kristianstad inte har chans på någon medalj i år och dessutom ska det regna. 
 
I mångt och mycket är det inte en speciellt spännande omgång, Vittsjö kan inte ta sig förbi Göteborg och Championsleaugeplatsen, Rosengård har redan tagit hand om guldet, för Vittsjö och Eskilstuna är det en viktig omgång då de både lagen spelar om tredje och fjärde plats. Vittsjö möter Djurgården som tagit sig precis över sträcket och står på samma poäng som LB07 som befinner sig under sträcket. LB07 möter Göteborg. Ingen blir väl förvånad om det är Vittsjö och Göteborg som avgår med segrarna i de matcherna? Det skulle innebära hejdå till LB07 som kanske återkommer som MFF. 
 
SVT väljer att visa matchen mellan Vittsjö och Djurgården. 
 
Kom tillbaka till Kristianstads Fotbollsarena den 2 november då det är EM - kval mellan Sverige och England i amerikansk fotboll!