KDFF - Göteborg

Kort info
resultat: 1 - 5
mål: Nilsson - Hammarlund, Kollmats, Zigiotti Olme, Zigiotti Olme, Rubensson
publik: 1 104
kort: Edwards - 
 
 
Efter en vecka av solsken så bjöd såklart lördagen på ruskväder. Det skulle bli en spännande match där på hybridgräset, Göteborg som överraskade säsongen med att tröska runt i de nedre regionerna överraskade sen igen när de plötsligt studsat upp till toppen av tabellen. På hybridgräset överraskade de igen genom att sätta mål på mål och när matchen blåstes av hade de lyckats med den bravuren fem gånger mot Kristianstads en. 
 
Det var ingen annan än lagkapten Alice Nilsson som stod för matchens mål och tillika sitt tredje mål den här säsongen. Alice Nilsson är ju kanske inte känd för att göra många mål men statistiken säger att hon ökat på med ett mål om året de senaste tre åren. 
 
Över 1000 personer i publiken som till viss del också bestod av fd KDFF - trevligt att se dom igen - gav klubben en litet tillskott från sponsorerna. 
 
Så matchen blev kanske inte det avslut som jag hade hoppats på, oslagna på Kristianstad Fotbollsarena har en viss kling i sig, men samtidigt så har klubben gjort en grym resa från konkurshotet 2016 till en medalj 2018. 
 
En match är kvar att spela och sedan börjar nästa nervkittlande period, vem stannar, vem lämnar och vem kommer?