KDFF - Göteborg

Kristianstad - Göteborg 
 
lördagen den 20 oktober
 
15:00
 
Kristianstad Fotbollsarena 
 
 
 
Fotbollssäsongen 2018 ångar på och till helgen spelas den sista hemmamatchen för i år!  Kampen om medaljerna går vidare! 
 
 
 
Årets kämpar är Piteå - Rosengård - Göteborg och KDFF! Redan nu har KDFF säkrat fjärdeplatsen och bronset men det finns fortfarande möjlighet för laget att klättra i tabellen. Dessa fyra lag har också flera interna möten under de två sista omgångarna som gör det hela extra intressant. Vad sägs till exempel om matchen mellan KDFF och Göteborg - en vinst för KDFF och lagen hamnar båda på 41 poäng och sista omgången blir avgörande för placeringen. Rosengård möter Piteå - ett lika resultat där skulle göra det olidligt spännande i sista omgången. I sista omgången möts Göteborg och Rosengård, just nu skiljer det bara ett poäng mellan lagen!
 
Det hela blir ju inte mindre spännande av att Rosengård och Piteå spelar sin match två dagar efter KDFF möter Göteborg. Det är ju inte förrän efter den matchen som det går att se hur det ser ut inför den sista omgången. Matchen mellan Rosengård och Piteå sänds på SVT. Skulle rekommendera att man kollar på den. 
 
Vilket lag kommer att gå vinnande ur striden? KDFF är obesegrade på Kristianstad Fotbollsarena! Hur gött låter inte det liksom? Obesegrade på Kristianstad Fotbollsarena. Denna betongklump med sitt hybridgräs har blivit både Rosengårds och Piteås fall under säsongen som gått. I jämförelse med de andra lagen så är det bara Rosengård som släppt in färre mål än KDFF! 
 
Publikmässigt så har du möjlighet att bättre på siffrorna i helgen! Sista matchen för året är en åskådarmatch så förutom att du får underhållning i form av fotboll så sponsrar 150 företag och privatpersoner klubben utifrån hur stor publiken är. En chans att ge lite extra till klubben - när man tänker tillbaka så är det en grym resa som klubben gjort från en i elfte timmen avvärjd konkurs 2016 till en medalj av en ännu okänd valör 2018 - ge dig själv ett besök på Kristianstad Fotbollsarena - du kan få se historia skrivas!
 
 
 
Superhjältemålvakten Brett Maron