KDFF - Linköping

Resultat: 0-0
Domare:
Pernilla Larsson
Publik: 808

Mål KDFF:  ------
Mål Linköping:  - - - - -

Matchens lirare: 18. Gudny Björk Odinsdottir (KDFF)   7.  Charlotte Rohlin (Linköping)KDFF mötte Linköping på ett varmt Vilans IP. 808 personer tyckte att fotboll var hur man skulle tillbringa dagen. Några av de 808 hörde till den gnälliga sorten och jag hade oturen att hamna mitt ibland dem så för min egen metala hälsa flyttade jag mig till ett trevligare ställe. Man kan inte hålla på att hicka om att tavlan inte funkar hur länge som helst.


Jag tyckte att KDFF var det bättre laget i dag. Jag är i och för sig partisk men så tycker jag. Matchen avslutades spännande med hörnor för KDFF men tyvärr inga mål. KDFF möter Linköping redan måndagen den 8/8 eftersom serien vänder.

Therese Björck fick ett gult kort efter att hon dragit ner en spelare. Margret Lara Vidarsdottir spelade inte denna matchen eftersom hon fick två gula kort i matchen mot Djurgården. Om KDFF fortsätter att spela så  här så kommer de inte ha någon chans på fairplay priset i år. Å andra sidan så vill Elisabet Gunnarsdottir att laget ska spela tuffare. Kosovare Asllani fick ett gult kort.

En halvtimme in i matchen skadades Linköpingsspelaren Jessica Samuelsson. Jag tittade på annat och vet inte riktigt vad som hände, men båren kom in och hon kom ut. I slutet av matchen fick Sif Altadottir en smäll och linkade av planen. Jag hoppas att det gick bra.  


Allra mest hördes Hedvig Lindahl, den "stora" frågan är om hon har någon röst kvar efter allt speldirigerande. Hon hördes mer än publiken också. Det är tur att publiken har Hedvig Lindahl så att de vet när de ska klappa. Men en och annan applåd fick publiken fram denna matchen. Det är inte många matcher tills KDFF möter Umeå, där har vi publik som kan låta. Mitt råd är öronproppar.

Noterade att det börjar bli riktigt många reklamskyltar runt planen. Det ser ut som att någon har jobbat på ordentligt under uppehållet!


Nästa match: Linköping - KDFF 8/8 19:00