2018 here we go!

Då var det dags! Alla inskrivna KDFFmatcher i kalendern ska bockas av en efter en med början imorgon och med avslutning i oktober! 
 
 
 
Första matchen ut är Kristianstads DFF mot Vittsjö på den nya Fotbolls Arenan i Kristianstad. Där grönskar hybridgräset, där knakar de nya stolarna och där ska det  bli det nya hemma. Lite familjärt är det dock för ståläktarna har fått följa med från Vilans IP och laget är nästill detsamma som gick av planen sista matchen 2017. 
 
Lagkoll
Tränare:  Elisabet Gunnarsdottir, årets tränare 2017 och i år också tioårsjubilerande som tränare i KDFF. Tillsammans med Björn Sigurbjörnsson, assisterande tränare, Niclas Rhodin, målvaktstränare och Orri Sigurdsson, fystränare, tar Elisabet Gunnarsdottir siktet på en medalj 2018. 
 
I mål Brett Maron och Moa Olsson. I försvaret Sif Atladottir, Therese Ivarsson, Josefin Rybrink, Mia Carlsson och Cajsa Törnkvist. På mittfältet Saga Jontoft, Amanda Edgren, Alice Nilsson, Sofia Hagman, Tilda Persson, Rita Chikwelu, Becky Edwards och Hanna Sandström. Forwards: Evelina Duljan, My Linderholm, Ogonna Chukwudi, Maja Bodin och Tine Schryvers. 
 
 
För den oinvigde, mig alltså, så handlade dagens träning om att sparka en boll framåt och bakåt samtidigt som spelarna hoppade framåt och bakåt i ett mönster.... jag har absolut ingen aning om vad de sysslade med egentligen. 
 
Imorgon handlar det om att få lite feeling för stället, kolla in bästa platsen att stå eller sitta på, komma i stämning och att inte vinna på resultatlotten! 
 
 
KDFF - Vittsjö 
13:30
lördagen den 14 april
Kristianstad Fotbollsarena 
 
 
Invigning med damlandslagets förbundskapten Peter Gerhardsson 13:00 
 
 
 
Mer info kan du hitta här: