Kvarnsveden - KDFF

Matchen mellan Kvarnsveden och KDFF bjöd på stort drama i slutminutrarna! 
 
Det står 1 - 1 sedan minut 52 då Chawinga, hon som gjort 15 mål och har två nomineringar till fotbollsgalan ni vet, ännu en gång tar sig mot KDFFs mål. Sif Atladottir stoppar Chawinga och domaren ger Atladottir ett rött kort i den 87:e minuten.  
 
Chawinga utnyttjar tilläggstiden och det blir 2 - 1 som KDFF vänder till 2 - 2 genom ett stolpskott som går ut till hörna som sedan Mia Carlsson nickar i mål. Mia Carlsson stod också för det första målet som kom i den 14:e minuten. 
 
Ett poäng till KDFF och ett poäng till Umeå som spelade 0 - 0 mot Göteborg gör att det inte avgörs förrän i sista omgången vilket lag som ska vara det tionde laget och ovanför nedflyttningsstrecket. Mallbacken fick se sig storbesegrade av Linköping som vann med 0 - 6 på Strandvallen. 
 
Slutet av tabellen ser ut så här:
 
10. Kristianstad 14 p
11. Mallbacken 13 p
12. Umeå 12 p
 
I den sista omgången har Mallbacken ett otroligt tufft möte mot Rosengård på bortaplan medan Umeå kommer till Kristianstad. Man kan ju alltså se det som troligt att det står mellan KDFF och Umeå. 
 
Kom och stötta KDFF på lördag kl 15:00!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mia Carlsson

Svenska Cupen

Tredje omgången i Svenska Cupen för KDFF spelas imorgon tisdag. KDFF möter Kalmar på bortaplan som fått problem med det myckna regnandet och därför blivit tvugna att flytta matchen till Gasten. 
 
KDFF har fortsatta målvaktsproblem och ställer Erla Arnardottir i mål! Matchen mot Umeå där Erla Arnardottir stod i mål är ju en av mina toppmatcher. Hängde du inte med KDFF 2010 så kan du se henne i det här reportaget https://www.youtube.com/watch?v=LW6AbxXuGKQ
 
KDFF vann den matchen mot Umeå  med 3 - 1!
 
 
Kristianstadsbladet skriver på sin hemsida att de kommer att sända matchen. För mer info använd länken: http://www.kristianstadsbladet.se/sport/ovantat-malvaktsval-i-kdff-sjukt-nervos/
 
 
 
 
 
 
 
 

KDFF - Rosengård