Träningsmatch KDFF - Skovlunde uppdat. 24/2-14

26/2 - 14 Björn Sigurbjörnsson, assisterande tränare i KDFF, skriver på Twitter att KDFF vann matchen mot Skolvlunde med 6 - 0. Målen gjordes av Amanda Persson 2 mål, Linnea Liljegärd 2 mål, Susanne Moberg 1 mål och Maja Norrhamn 1 mål. 
 
- - - - - -
 
24/2 - 14 KDFF skriver på sin hemsida att de vann matchen med 5 - 0. De anger dock inga målskyttar.
källa www.kdff.nu
 
- - - - - -
 
KDFF vann träningsmatchen mot danska Skovlunde med 6 - 0. Hedvig Lindahl stod i mål i första halvlek och en del av andra och sedan stod Hanna Persson. Det kan eventuellt vara så att Amanda Persson gjorde de två första målen, att Linnea Liljegärd tog straffen och gjorde mål på den, hon kan dessutom ha gjort något mer mål men det är aningens osäkert. Det kan också vara så att det var någon mer målskytt inblandad. 
 
 
 
 
träningsmatch

Träningsmatch KDFF - Halmia

KDFF spelade träningsmatch mot Halmia på ett dimmigt Kristianstad IP i onsdags med Hanna Persson i mål. Halmia stod för första målet men KDFF avslutade första halvlek med två mål, ett vardera av Johanna Rasmussen och Marija Banusic, 
 
KDFF hade flera chanser till mål under matchen men den slutar med en 5 - 1 vinst till KDFF.  Även om det sista målet mer såg ut som ett självmål från var jag stod. Kristianstadsbladets artikel stöder dock inte något sjävmål. De skriver istället att: Målen i andra halvlek gjordes av Susanne Moberg, Amanda Persson och Linnea Liljegärd.
källa: Kristianstadsbladet 20 februari 2014
 
 
 
träningsmatch