Köpingebro IF Damcupen

KDFF:s väg till final i Köpingebro kan du se nedan. KDFF mötte Vittsjö i finalen och fick se Vittsjö vinna med
2 - 1 genom Elin Nilsen.
 
När det kommer till det här med målvakter i KDFF så är det alltid intressant eftersom man aldrig kan vara riktigt säker på vem man hittar där. 
 
Men i mål mot Pandora, Husie (första matchen) och Skillinge stod Gudny Björk Odinsdottir. Sandra Wahldén stod i matcherna mot Vittsjö, Husie och Wä.
källa Björn Sigurbjörnsson
 
 
Mål: Marija Banusic (3) Elena Sadiku (2) Therese Björck (1)
"Marija Banusic gör bort ett par spelare och lägger sedan bollen fint till Therese Björck som gör 4-0, en minut senare är det samma firma, men motsatt ordning, Therese lägger bollen till Marija och vi har 5-0."
 
Mål: Therese Björck Marija Banusic Elena Sadiku Therese Andersson
"KdFFs nyförvärv visar klass när hon får en millisekund och kan placera in 2-1 och precis efter håller Elena Sadiku sig framme och gör 3-1."
 
Mål: Marija Banusic (4) Sif Atladottir (2) Elena Sadiku (1)
"5-1 är också fotbollsgodis. Fri med målvakten lobbar Marija kyligt bollen över den utrusande målvakten. Hon kan allt! Sif Atladottir kan också! Hon gör 6-1 på ett bra skott och direkt efter kommer 7-1 genom Elena Sadiku!"
 
Mål: Marija Banusic (2) Sif Atladottir (1) Amanda Persson (1) Therese Andersson (1)
"Marija Banusic slår till igen efter fem minuter! Hårt markerad pressar hon in 1-0 med ett lågt skott. Sen går det undan och när sju minuter är spelade har KdFF gjort två, tre och fyra på Wä!"
 
Mål: Marija Banusic (1) Therese Björck (2) Susanne Moberg (1)
"En fin dribbling och vändning av Susanne Moberg varefter hon serverar bollen på ett silverfat till Therese Björck innebär 4-2 för KdFF med tre minuter kvar."
 
Mål: Marija Banusic
"Therese Björck har bra skott på mål med fyra minuter kvar, målvakten räddar. 1:41 kvar och Elin Nilsen gör
1-1 på en fin passning av Mandy van den Berg."
 
Elin Nilsen till höger i KDFF-tröjan. Numera Vittsjöspelare och avgörande målskytt i finalen
mellan KDFF och Vittsjö.
 
Sif Atladottir och Marija Banusic tog sig in i Superfemman.
"Stabil som tusan i KdFF:s backlinje och duktig framåt, Sif var en fröjd att titta på med sin speed i steget och sin näsa för mål och det offensiva spelet."
 
"Vilken lirare! Gudomlig teknik och härlig attityd /.../ Marija gick in från start och öste in mål när hon kände för det, och ofta föregicks det av att hon gjorde bort ett par spelare först."
 
Målgörare
Marija Banusic 14
Sif Atladottir 5
Therese Björck 4
Elena Sadiku 4
Therese Andersson 1
Susanne Moberg 1
 
 
 
Marija Banusic - Sandra Wahldén

Inför 2013

KDFF vill utöka laget ytterligare men samtidigt ha ett lägre antal spelare än förra säsongen.
Laget är i behov av en ytterback och en mittfältare och kommer samtidigt genom att minska ner antalet spelare att ge plats för yngre spelare från egna klubben.
 
Under 2013 ska det finnas ungdomsspelare med i truppen vid varje match. Flera U19-spelare kommer att träna med A-truppen.