Alliansen 2013/2014

KDFF spelade tre matcher idag och vann samtliga även om motståndet blev allt svårare ju längre dagen led. 
 
KDFF inledde sin första match mot Åhus klockan 10:00 på morgonen. Det var inte mycket publik på plats så tidigt på morgonen. Överraskande nog hittades Elena Sadiku ,som ju skrivit på för Eskilstuna United, i KDFFs lag.
 
Dagens spelare var förutom Elena Sadiku dessutom Mia Carlsson, Alice Nilsson, Katja Jönsson, Maja Norrhamn, Amanda Persson, Moa Nilsson och i mål Therese Andersson i mål. 
 
I publiken hittades den numera AIKspelande Julia Molin men också Susanne Moberg och Therese Björck. Säkert någon mer som jag inte såg också. 
 
 
KDFF - Åhus
 
Matchen mellan KDFF och Åhus slutade med vinst för KDFF med 18 - 0, alltså nära ett mål i minuten om man slår ut det. Åhus hade inte många chanser på mål. Therese Andersson försökte sig också på att göra mål trots sina målvaktsplikter. Matchens lirare blev Mia Carlsson. 
 
KDFF - Bromölla
 
Mot Bromölla blev det lite svårare motstånd. KDFF höll undan sina motståndare i första halvlek då de ledde med 5 - 0 i andra såg Bromölla till att göra 3 mål och matchen slutade 8 - 3 till KDFF. Therese Andersson ger sig ut på måljakt ivrigt påhejad av sina medspelare men tyvärr inget mål för henne. Matchens lirare Ellinor Persson, Bromölla. 
 
Asarum - KDFF
 
Sista matchen blev också den tuffaste. Efter första halvlek stod det 0 - 2 till KDFF efter mål av Elena Sadiku och Amanda Persson. I andra halvlek rasslade målen till för Asarum och efter en stor röra framför mål stod det 2 - 2. Mia Carlsson, Amanda Persson och Elena Sadiku står för målen och matchen slutar 3 - 5. Matchens lirare är Alice Nilsson. 
 
Om jag förstår det hela rätt så spelar KDFF kvartsfinal kl 12:40 lördagen den 4:e januari. För lottningar se följande länk http://blogg.kristianstadsbladet.se/patrikpersson/2013/12/05/damlottningen-i-alliansen/
 
 
 
 
 
Alliansen

Alliansen 2013/2014

I morgon spelar KDFF i Alliansen. Alliansen spelas på Kristianstad Arena. Om jag inte missminner mig så kostade inträdet 40 kr förra gången. 
 
KDFF spelar såhär:
 
10:00 KDFF - Åhus
 
12:30 KDFF - Bromölla
 
15:00 Asarum - KDFF
 
Ta tillfället i akt att se fotboll utan att behöva stå ute och frysa under träningsmatcherna. 
 
 
Alliansen

Margret Lara Vidarsdottir

Det verkar som att Margret Lara Vidarsdottir är gravid och inte kommer att spela för KDFF under 2014. I översättningen av den isländska texten kan man tolka det som att Margret Lara Vidarsdottir hade planer på att byta lag inför 2014. 
 
 
 
Margret Lara Vidarsdottir