Djurgården - KDFF

Damfotbollsexperterna såg vinst i sikte för KDFF i mötet med Djurgården och visst fick de rätt!Jag följde matchen med radions websändningar. Matchen kommenterades av Lars Sandberg, jag vet inte vem denne Lars är men jag tycker att han gjorde det väldigt bra. Det var nästan som att vara där. Oturligt nog så blev det avbrott när andra halvlek körde igång MEN den kom igång lagom till målet av Kosovare Asllani.

Och än turligare är att Lars Sandberg kommenterar även nästa match, AIK - KDFF den 5 maj klockan 15:00.


Han intervjuade även Kosovare Asllani och Elisabet Gunnarsdottir efter matchen:
http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=29&grupp=17424&artikel=5086183

Om du går in på livescore så kan du bland annat läsa statistik och matchhändelser http://livescore.svenskfotboll.se/?date=2012-04-28&national=0 . Här ser du skottkartan. Lite skillnad  i antal skott.


Källa: Print Screen svenskfotboll.se

18 skott på mål säger statistiken och 24 skott totalt. 7 hörnor till KDFF och 1 gult kort till KDFFs Kosovare Asllani.

Elisabet Gunnarsdottir, tränare i Kristianstad, är nöjd. Kosovare Asllani är sjuk målgörare och Susanne Moberg är nöjd med den totala insatsen. http://www.kristianstadsbladet.se/sport/kdff/article1623428/Arets-forsta-seger.html

" /.../ Kosovare Asllani som efter en fin framspelning placerade bollen förbi Gudbjörg Gunnarsdottir i hemmalagets mål hamnade säkert inte bara i matchstatistiken utan också i förbundskaptenen Thomas Dennerbys anteckningsblock."
http://www.damfotboll.com/nyheter/2012/04/kristianstads-forsta-seger

Djurgården skriver att KDFF hade många avslut men att av dem så var det inte så många som var farliga.
http://www.difdam.nu/nyhet/ny-tung-forlust-dif-damNästa match: AIK - KDFF 5:e maj 15:00. Sänds i webbradion!
Djurgården - KDFF

Kristianstads DFF har begett sig till den kungliga huvudstaden för att spela mot Djurgården. I morgon lördagen den 28 april står matchen mellan de båda lagen som befinner sig på vars en sida av nedflyttningsstrecket. Djurgården planerar såklart att byta plats med KDFF och komma över strecket och därmed också ta sin första poäng.

Kristianstad har i de tidigare omgångarna mött Linköping, Malmö och Jitex. Djurgården har haft sina motståndare i Göteborgslaget som vann med 2-0, i Jitex som vann med 0-2 och i Piteå där det blev 3-1  vinst till Piteå.

Vill du följa matchen gå till sr.se och lyssna på websändningen. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=179&artikel=628495

KDFF brukar rapportera från matcherna på facebook och twitter. http://www.facebook.com/KristianstadsDFF och http://www.twitter.com/KDFF1998Omgång 4

Så här spelas och rapporteras omgång 4

websändningar = matchen sänds i sin helhet


28 april

Djurg - KDFF     15:00                                           webradio: Lars Sandberg

Örebro - Göteb  15:00    Radio:  Mats Strandberg    webradio: Peter Widbark


29 april

Vittsjö - Piteå    13:00                                           webradio: Håkan Johansson, Ulf Berglund

Jitex - Tyresö    15:00

Link - AIK         16:00


1 maj

Malmö - Umeå  17:00    Radio: Paul Zyra, Anette Börjesson