Framtiden och KDFF forts.

Kristianstadsbladet skriver i dag att Elisabet Gunnarsdottir och KDFF har kommit överens om förlängt kontrakt. Detta gör att möjligheten att Susanne Moberg stannar i klubben, om hon själv vill, eftersom Susanne Moberg är en av de spelare som Elisabet Gunnarsdottir vill behålla. Kontraktet gäller för 2012 med chans till förlängning.

"– Nu har jag gjort klart med min framtid och det är vi som jobbar med det sportsliga i klubben som måste samarbeta bättre. Jag kommer sköta träningarna och matcherna och så får andra personer sköta det andra." (Elisabet Gunnarsdottir) 
http://www.kristianstadsbladet.se/sport/fotboll/article1553399/Klart-att-rdquoBetardquo-stannar-i-KDFF.html


Både Hedvig Lindahl och Johanna Rasmussen har nämt att de är intresserade av en fortsättning i KDFF om de har samma tränare som tidigare.
http://www.kristianstadsbladet.se/sport/article1553401/Lindahl-rdquoDet-har-var-glada-nyheterrdquo.html


Framtiden och KDFF forts.

Inget intressant händer runt KDFF och framtiden just nu, fortfarande står merparten av spelarna utan kontrakt, iaf så har inte lokaltidningen skrivit om några kontrakt. Alla verkar vänta på att något ska hända...

På Kristianstadsbladets fotbollsblogg hålls det koll på tränarnas silly season, där skrivs det bland annat om en påstådd "maktkamp" i klubben. Det låter ju väldigt moget, är det inte lagets framgång som är viktigast? Samtalsterapi på sin plats kanske?

Linköpings tränare Jörgen Petersson ses som ett alternativ.

Har ett vagt minne av att spelarna önskade en kvinnlig tränare då innan Elisabet Gunnarsdottir kom till klubben, vad spelarna önskar måste väl också räknas? Att spelarna skulle önska en annan tränare än Elisabet Gunnarsdottir känns för en outsider som mig som lika osannolikt som att jag kommer att börja spela i KDFFs allsvenska lag, eller något lag för den delen.