KDFF - Öster uppdat 2/2-11

Det skulle spelats en träningsmatch mellan KDFF och Öster i dag på Kristianstads idrottsplats men den blev inställd.

"/.../ Anledningen till den inställda matchen var att varken Öster eller domartrion blev tilldelade omklädningsrum eller välkomnades av några Kristianstadsrepresentanter. Då dessa dök upp 10 minuter innan matchstart valde Öster och domarna att inte spela. /.../"
http://www.oifdam.com/nyhet.php?iTeamID=10001&iID=55883


KDFF skriver på sin FB:sida "Kristianstads DFFvar redo för årets första kamp idag, men fick tänka om när Östers IF avböjde i sista stund. /.../"
http://sv-se.facebook.com/pages/Kristianstads-DFF/358811133907

- - - - -


http://www.kristianstadsbladet.se/sport/fotboll/article1371766/Laringsta-doumlrrar-och-instaumlllt-foumlr-KDFF.html

http://www.kdff.nu/article.php?id=64

- - - - - - - -

http://www.damfotboll.com/nyheter/2011/02/offentlig-ursakt-fran-kristianstads-dff

-- - - - - - - - -

http://blogg.expressen.se/nilssonsnyanser/entry.jsp?messid=645302Varför snöar det alltid innan träningsmatch?

När jag läste om KDFF:s nybildade webredaktion så kom jag att tänka på en artikel som jag läst i tidningen Svensk Damfotboll. (nr 8 2010)

Där skriver Bo Fuhrman under rubriken Negativa snacket är ju  bara snack ... bland annat om några spontana synpunkter om damfotboll. Efter det positiva så kommer det där att tänka på, om du förstår hur jag menar, det där som skulle kunna bli bättre.

Bo Fuhrman nämner bland annat PR - varför så blygsam. Nyhetsmejl till medlemmar/sponsorer/media varje vecka.

Nyfiken som jag är så har jag anmält mig på Linköping och Hammarbys sidor och får nyhetsmejl skickade till mig. Linköping är väldigt flitiga med att skicka ut ny mejl.

Direktrapporter på nätet. Just det här med direktrapporter på nätet kopplade jag samman med artikeln när jag läste om KDFF:s webredaktion. Det lät spännande med direktrapporter från Tyskland. Oturligt nog så fungerade ju inte internet i hallen där matcherna spelades så det var kanske inte så direkt och det har jag full förståelse för. Men jag får nog ändå säga att jag hade förväntat mig mer av webredaktionen än en intervju och några bilder. Inte ens en intervju med Hedvig Lindahl eller Margret Lara Vidarsdottir efter att de utsetts till bästa målvakt och bästa spelare har setts till. Jitex använde sig av everysport.com förra året och hade kul och intressanta rapporter från sina matcher. Om jag inte missminner mig så var det även Jitex som gav supportrarna möjligheten att sms:a frågor till spelarna på bussen efter matcherna.

Bo Fuhrman nämner vidare ett utvecklat arbete med sponsorerna Där ledare och spelare "visar upp sig", delar ut lite biljetter och bjuder på en fika. Fram för en KDFF muffins med hallon och lakrits, rött och svart är fina färger inte sant ;)

Matchprogram. Bo Fuhrman säger Skärpning! Program är ett måste!


Och vad säger Bo Fuhrman om KDFF? Jo, han ställer sig samma fråga som säkert många andra ställer sig. Hur går det med ekonomin??