Lisa Petersson

Nu är allt klart och Lisa Petersson är numera en KDFFspelare.

Lisa Petersson har tidigare spelat med IFK Kalmar men har också spelat med F92-landslaget. Träningen med a-truppen är igång och i helgen är det match med F17-landslaget.

- född 1992
- spelklar från 1 september

http://www.kdff.nu/


KDFF - Umeå

Resultat: 2-1
Domare:
Linn Andersson
Publik: 1211

Mål KDFF: 9. Margret Lara Vidarsdottir (2st)
Mål Umeå: 11. Hanna Pettersson

Matchens lirare: 9. Margret Lara Vidarsdottir (KDFF) 10. Ramona Bachman (UIK)


Matchen mot Umeå kunde slutat i en sorglig tragedi för de över 1200 åskådarna som trotsat regn och blåst och tagit sig till Vilans IP för lite gratis fotboll.

Efter mindre än fyra minuter petar Hanna Petterson till bollen och den går i mål. KDFFs spelare befann sig inte där för tillfället och skottet såg inte ut att vara det minsta hårt. Det kändes inte som en bra början på matchen!

Snacket i publiken: De måste göra mål innan pusen! Margret Lara Vidarsdottir slår in ett mål precis innan paus och publiken ser en ljusning. Margret Lara Vidarsdottir var stenhård och hade kraft bakom sina mål, målen och spelet gav henne också priset som matchens lirare i KDFF. I början av andra halvlek så kom det andra målet och jag tyckte nog att KDFF befann sig väldigt mycket på väg mot eller i området runt Umeås mål.  

Vädret var däremot inte jätteljust utan bjöd på regn med jämna mellanrum. Publiken var däremot mycket tålmodig och plockade fram paraplyer när regnet satte fart. Det är inget ovanligt att KDFFpubliken är tyst av sig men däremot så var UIK-klacken ovanligt tyst i dag.  

Susanne Moberg gjorde en snygg bollgrej som jag inte kan beskriva, den hade varit ännu snyggare om den hade blivit som tanken var. Trägen vinner! I nästa match kanske?

Tre gula kort delades ut under matchen, till Umeås nr 4 Emmelie Konradsson, nr 33 i Umeå Tuija Hyyrynen och
nr 7 Elin Nilsen i KDFF. Domaren såg dessutom ut att tycka att Margret Lara Vidarsdottir skulle lämna planen snabbare vid sitt byte.


Fem minuters tillägg på slutet är förresten inte alls bra för hjärtat!

Jag är lite fundersam över det här med att detta var en sponsringsmatch med gratis entré, jag kan ju tänka mig att det finns en tanke att få dit de som inte varit där tidigare igen. Men nu spelar KDFF två bortamatcher i rad och nästa hemmamatch är inte förrän den 11 september. På den tiden hinner ju folk glömma att de tänkt komma tillbaka.. eller?