Tjat, tjat, tjat

Med stor risk för att verka tjatig så nämner jag den fd. KDFF-spelaren igen. Hon som bloggar på damfotboll.com ni vet. Hon bloggar ofta också. Trevligt!

Tidningen Svensk Damfotboll har en lång artikel om Antonia Göransson i sitt senaste nummer. Där kan man läsa om både det ena och det andra. Själv blev jag mest nyfiken på varför hon har tjep(?) med ett K skriver på runt handleden.


Antonia Göransson i en annan tidning. På en annan tidning? Ja, hon är både på och i.

Örebro - KDFF uppdat 1/10

Matchen mellan Örebro och Kristianstad slutade 3-0. Sista målet ramlade in i sista sekunden ungefär.

Kristianstadsbladet säger att Allt gick snett för ett oroat KDFF  Efter att Hammarby vunnit sin match mot Linköping så ökar risken att KDFF åker ur allsvenskan. I Örebro så skadades Katie Kelly och KDFF förlorade som sagt matchen. "- Visst finns risken att vi åker ur men vi har inte tänkt så mycket på det. Nu måste vi bara ladda om till matchen mot Linköping, säger Susanne Moberg."

Damfotboll.com säger Två mål av Sanna Talonen för KIF Örebro. "Elin Magnusson spelade fram Sanna Talonen till hennes båda mål när KIF Örebro besegrade Kristianstads DFF med 3-0 (1-0) på måndagkvällen. I de sista sekunderna av första halvlek gjorde Hanna Ågren 1-0 på andrabollen efter en hörna - förarbete Sanna Valkonen."

KIF Örebro skriver på sin hemsida att det var en Fantastisk match av KIF! "3-0 talar sitt tydliga språk och visar att även KIF har god målkapacitet."

Sverigesradio.se skriver Positivt KiF vann i Damallsvenskan och lägger till en intervju med Elin Magnusson i KIF.

- - - - -

KDFF skriver Platt fall i Örebro på sin hemsida. "Mot Örebro var det dock vi som till största del förde spelet i den första halvleken. Med ett kontrollerat passningsspel och spelövertag lyckades vi däremot aldrig komma till några riktigt heta avslut /.../"


Grattis Gudny Björk Odinsdottir

I dag fyller Gudny Björk Odinsdottir 22 år. Det har varit några spelare som prickat in sin födelsedag på en matchdag och här kommer en till. Grattis!