Spelare från Chicago till KDFF?

En dåligt översatt text från fotbolti.net kan få en att tro att en ny spelare är på gång för KDFF.
Denna gången en  amerikansk försvarare som spelar med Chicago.

Vad tror du att texten betyder?

"Kristianstad har ett spel på svenska kvinnliga 5. April och Elizabeth och Katrina är att försöka få en annan spelare.
Vi får amerikansk försvarare som har tränat med Chicaco i den professionella ligan.  Det är precis som med Katrina, och är 90% klart, sa Elizabeth också." 


Jag har en känsla av att google översätter precis som den vill ;)

"För i Kristianstad är tre isländska flickor. Margret Lara Viðarsdóttir, Erla Steina PhotoWorks och Edward Björk Óðinsdóttir."

Island vann i Kroatien

"(I)slands damlandslag är tvåa i sina VM-kvalgrupp 2 efter bortasegern mot Kroatien med 3-0. Det är ett stort gap till övriga fyra lag i gruppen. Kristianstads Margret Lara Vidarsdottir gjorde matchens andra mål /.../"

källa damfotboll.com

Elisabet Gunnarsdottir på radio

Ett litet inslag där tränaren för KDFF Elisabet Gunnarsdottir pratar om Antonia Göransson.

http://sverigesradio.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=2287908&BroadcastDate=&IsBlock=Sverige spelade ju  mot Wales dit Antonia Göransson fick åka snabbt o lätt då Kosovare Asllani var skadad.

http://www.uefa.com/womensworldcup/matches/season=2011/live/day=25/session=1/match=2001124/MatchCenterLight/index.html

Klicka på länken och du kan läsa matchen som Livescore... i Livescore, vad det nu kan heta. För inte hjälpte det mycket att lyssna på RadioSporten på P4, har de betalt för att inte nämna damlandslaget?

Matchen slutade i alla fall med 4 - 0 till Sverige. Målen gjordes av "0-1 (69') Nilla Fischer, 0-2 (78') Linnea Liljegärd, 0-3 (85') Anna Paulson, 0-4 (90') Jessica Landström."

källa svenskfotboll.se

Katrin Omarsdottir klar för KDFF

"KDFF har skrivit ett korttidskontrakt med Katrin, som bor och studerar i USA, vilket blev en ekonomiskt hållbar lösning för klubben."

källa kdff.nu


" /.../ anländer till KDFF inför Skånederbyt hemma mot LdB FC Malmö den 9/5.Hon är sedan tillgänglig för spel till och med sommaruppehållet och hinner därför spela nioomgångar med KDFF."

källa damfotboll.com