KDFF - KGFC

Resultat: 1-1
Domare:
Susanna Johansson
Publik: 742

Mål KDFF: nr 6. Katrin Omarsdottir (42 min) straff

Mål KGFC: nr 7. Lisa Dahlkvist (88 min) straff

Matchens lirare: KDFF 11. Susanne Moberg KGFC nr 10 Linnea Liljegärd1-1 ... det var så nära en vinst men nära skjuter ingen hare och på lördag finns fortfarande chansen att skjuta AIK i sank. Sedan är det uppehåll... ajaj deprimerande. Matchen mot Göteborg gav KDFF en tillfällig(?) fjärdeplats i tabellen, vilka trodde det när säsongen startade och publiken höll på att frysa ihjäl? Nu var kylan inget problem och KDFFs spel värmde en hel del det också.

Aldrig har väl så många ÅÅÅÅ hörts från publiken, kanske aldrig har spelarna lyckats med så många konsttycken för att hålla bollen från mål. Det skulle möjligtvis vara matchen då Erla Arnardottir återfanns i målet, då vände dig spelarna också ut och in för att stoppa bollen.

Medan Göteborg skjuter skott efter skott mot målet så såg KDFF till att peta bort bollarna. Ovanligt många bollar hamnade förresten utanför plan i dag. Nä, det är inte illa att spela så jämt mot ett så bra lag som Göteborg. Kan ju inte bero på annat än att KDFF helt enkelt är ett bra lag de också.


Min infiltration för att få fler att gå på KDFF matcher verkar fungera bra. Efter matchen öppnade grannen fönstret och frågade hur det gått... ett steg på vägen!
"Det är för dåligt att vi inte lyckas avgöra med alla de chanser vi har, sa Johanna Almgren."
källa gp.se

"– Vi är jättebesvikna, men Kristianstad kämpade väl, säger Göteborgs tränare Torbjörn Nilsson."
källa kb.se

"- Kristianstad är vår svåraste bortamatch näst efter LdB FC Malmö, säger Kopparbergs/Göteborgs tränare Torbjörn Nilsson."
källa damfotboll.com
Vill du läsa mer om matchen: http://www.damfotboll.com/nyheter/2010/06/oavgjort-efter-straffar-i-kristianstad

Vill du se bilder: http://www.damfotboll.com/bildreportage/2010/06/kristianstads-dff-kopparbergsgoteborg

Vill du höra Linnea Liljegärd om straffen: http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=101&grupp=7237&artikel=3812350

Vill du höra Erla Arnardottir om straffen och matchen: http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=101&grupp=7237&artikel=3812710

Vill du se fler bilder: http://www.mm-foto.se/100627%202/index.html

Vill du läsa om Göteborgs syn på matchen: http://www.goteborgfc.se/Fotboll/kgfc.nsf/0/46F1FF6FA6E3DF85C1257694004036B7