Antonia Göransson

Föga överraskande skriver Kristianstadsbladet att Antonia Göransson har fått erbjudanden från utländska klubbar efter U20VM och kan komma att lämna KDFF efter att säsongen tar slut.
källa kb.se


Marknadsföring

Det var ett tag sedan det här reportaget gjordes http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=29&grupp=3833&artikel=3837058 som handlar om fotbollens dåliga publiksiffror.


2007 skrev Görel Eriksson uppsatsen Sportmarknadsföring & damfotboll : Vad klubblag i damallsvenskan kan göra för att marknadsföra sin produkt.

Sex damallsvenska klubbar har intervjuats om hur de marknadsför sina matcher. Det handlar om allt från falska parkeringsbotar till radioreklam och taekwondouppvisning.


Så är du intresserad av att läsa mer så kan du läsa här: http://www.uppsatser.se/uppsats/afa4895330/


U20 VM Colombia - Sverige

Sista matchen för Sverige i U20 VM. En match som Colombia vann med 2-0. Därmed fick Sverige åka hem till hösten. Verkliga höstkänslor i helgen.U20 VM Sverige - Nordkorea

En match där man redan vet resultatet kan visst också bli spännande. Med resultatet 3-2 till Sverige så tog sig Sverige vidare och möter Colombia på lördag.

En match som om jag förstått det rätt kommer att LIVEsändas på Eurosport lördagen den 24 juli.

KDFFs spelare gjorde en bra match och kommentarerna haglade under matchen.

Att Antonia Göransson  har en förmåga att hålla många sysselsatta i motståndarlaget är det väl ingen som säger emot. Inte heller att Mia Carlsson är duktig i luften och placerar sig rätt. Om Antonia Göransson sades även att hon gjort VMs vackraste mål.

Heja Sverige!